Program


Sztárestek zongorával: Waltraud Meier és Samuel Hasselhorn

Sztárestek zongorával: Waltraud Meier és Samuel Hasselhorn

Dal- és áriaest két részben, magyar és angol felirattal

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÁLLÓHELYEKRŐL TELTHÁZ ESETÉN

Amennyiben a kiválasztott időpontra minden ülőhely elfogyott, de azon a napon kívánja megtekinteni produkciónkat, az előadás kezdete előtt 2 órával megkezdjük 64 darab rendkívül kedvező árú állóhelyünk értékesítését, amellyel a 3. emeleti karzat látogatható. A jegyeket az Operaház jegypénztárában és online felületünkön is megvásárolhatják. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az állóhelyekről, illetve az oldalülésekről a színpad csak korlátozottan látható, az előadás követését ugyanakkor a helyszínen kihelyezett monitorok is segítik.

 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 20. vasárnap, 19:30

Ezt a formátumot az élet kényszerítette ki. Az Ybl palota mérete szerint a közepes nagyságú operaházak egyike, ám szépségben az első, amit azzal fokozunk, hogy gyönyörűen meg is világítjuk. Pódiumán, pontosabban zenekari árkának fedelén a szólóénekes szinte a közönségtől körbevéve állhat, vadonatúj Steinway zongoránkkal együtt pedig – nyilván hangszeres partnere közreműködésével – oly emlékezetes estet adhat, amelybe a dalirodalom számára legfontosabb opusait éppúgy befűzheti, mint a szünet utáni blokkba az ezúttal igen érzékenyen előadott operaáriákat.
A legendás drámai szoprán, Waltraud Meier és a jövő baritoncsillaga, az ugyancsak német Samuel Hasselhorn lép az Ybl palota színpadára, hogy a német dalirodalom különös alkotásait, például az e házban is zeneigazgatóként működő Mahler dialógusként is énekelhető alkotásait előadja.

Közreműködik
Waltraud Meier
Samuel Hasselhorn

Zongorán közreműködik: Joseph Breinl

Ajánlatunk


Daniel Auber FRA DIAVOLO, RABLÓOPERA KÉT RÉSZBEN Opera három felvonásban, két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Príma Donnák MIKLÓSA ERIKA Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Ajánló


Opera-mix két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal A SEVILLAI BORBÉLY / FIGARO HÁZASSÁGA / A BŰNÖS ANYA

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!