művész


Raimund Nolte

Raimund Nolte

Raimund Nolte 2005 óta a Hallei Operaház tagja, ahol egyebek közt a Figaro házasságának Almaviváját, Don Giovannit, valamint Luigi Dallapiccola egyfelvonásosa, az Il prigioniero (A fogoly), címszerepét, A nürnbergi mesterdalnokok Fritz Kothnerét és Csajkovszkij Anyeginjének ugyancsak a címszerepét alakította. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy negyvenötnél több bariton és basszbariton szerepben tűnt fel…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Raimund Nolte 2005 óta a Hallei Operaház tagja, ahol egyebek közt a Figaro házasságának Almaviváját, Don Giovannit, valamint Luigi Dallapiccola egyfelvonásosa, az Il prigioniero (A fogoly), címszerepét, A nürnbergi mesterdalnokok Fritz Kothnerét és Csajkovszkij Anyeginjének ugyancsak a címszerepét alakította. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy negyvenötnél több bariton és basszbariton szerepben tűnt fel Mozarttól Richard Straussig.

Szívesen szólaltatja meg Händel és Bach zenéjét is – hangfelvételein többek között a Messiás, a h-moll mise és a Máté-passió szólistájaként hallható. Olyan karmesterek keze alatt dolgozik rendszeresen, mint Yakov Kreizberg, Wolfgang Gönnenwein, Nikolaus Harnoncourt és Trevor Pinnock.
BACH: Újévi kantáták

BACH: Újévi kantáták

Müpa
  • basszus

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!