művész


Pálúr János
2

Pálúr János

Orgonaművész.

Párizs Városának Nagydíjasa, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a Budapest-fasori Református Templom orgonistája. Tanulmányait Baróti István, Lehotka Gábor és Olivier Latry tanítványaként folytatta a budapesti Zeneakadémián és a Párizsi Conservatoire-on. Még diákéveiben megnyerte a Flor Peeters és Gárdonyi Zoltán emlékversenyek első díjait és a Nagydíj…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Orgonaművész.

Párizs Városának Nagydíjasa, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a Budapest-fasori Református Templom orgonistája. Tanulmányait Baróti István, Lehotka Gábor és Olivier Latry tanítványaként folytatta a budapesti Zeneakadémián és a Párizsi Conservatoire-on. Még diákéveiben megnyerte a Flor Peeters és Gárdonyi Zoltán emlékversenyek első díjait és a Nagydíj mellett ő kapta a párizsi nemzetközi orgonaverseny Landowski különdíját is.

Európa 13 országában, az Egyesült Államokban, Japánban és az Orosz Föderációban adott hangversenyeket, melyek közül néhányat több rádió is egyenes adásban közvetített. Négy szólólemezén kívül hat további cd-n hallható közreműködőként. Előadói hanglemez kollekciója újdonságként Liszt 200. születésnapjára megjelent 200 improvizációjával bővült.

Anima Musicae - Pálúr János

Anima Musicae - Pálúr János

EHA
  • orgona
Karácsonyi jótékonysági koncert, Baróti István, Király Csaba, Pálúr János

Karácsonyi jótékonysági koncert, Baróti István, Király Csaba, Pálúr János

C&M Hungary Kft.
  • orgonaművész
Pálúr János 32 év távlatában -Orgonakoncertek

Pálúr János 32 év távlatában -Orgonakoncertek

Zeneakadémia
  • Orgonaművész

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!