művész


Mester Dóra

Mester Dóra

Szex-edukátor, társadalomkutató.

Ha azt kérdezik, mivel foglalkozom, akkor azt válaszolom, hogy iskolai szexuális nevelést végzek, kamaszokkal dolgozom. De ez csak részben igaz, mert valójában egy szex-pozitív misszió aktivistája vagyok, aminek csak egy része a szexoktatói tevékenység, amit most már évek óta aktívan végzek magyarországi középiskolákban. Emellett írok, rovatokat…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Szex-edukátor, társadalomkutató.

Ha azt kérdezik, mivel foglalkozom, akkor azt válaszolom, hogy iskolai szexuális nevelést végzek, kamaszokkal dolgozom. De ez csak részben igaz, mert valójában egy szex-pozitív misszió aktivistája vagyok, aminek csak egy része a szexoktatói tevékenység, amit most már évek óta aktívan végzek magyarországi középiskolákban. Emellett írok, rovatokat vezetek női magazinokban (NLC, Meglepetés), szakszemináriumot tartok a témáról az ELTE médiaszakán, csoportbeszélgetéseket, előadásokat tartok felnőttek részére, civil rádióműsort vezetek, személyes és páros konzultációkat adok, és a szexuális nevelésért és a szexuális kultúrák elfogadásáért dolgozó Ars Erotica Alapítványt igazgatom.

Minden lehetséges fórumon egy nyitott, előítélet-mentes és alapvetően pozitív szexbeszéd megteremtésével kísérletezek. A nagy múltú San Francisco Sex Information (sfsi.org) civil szervezetnél szereztem szex-edukátor képesítést. Egy évet önkéntesként dolgoztam a szervezet szex-információs forródrótján és a The Center for Sex and Culture (sexandculture.org) "hands on" és beszélgetős workshopjain, kulturális programjain. Ott láttam először példát arra, hogy a tolerancia és szexuális sokféleség eredménye a tabuk nélküli, fesztelenül kezelt szexualitás.
(www.csakatestemenat.hu)
Szerelmes Duett Nap

Szerelmes Duett Nap

Broadway Ticket Hungary Kft..
  • Szex-edukátor, társadalomkutató

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!