művész


Jörg Schneider

Jörg Schneider

Operaénekes, tenor.

Az osztrák tenor, Jörg Schneider Welsben született. Zenei tanulmányait a Winer Sängerknaben tagjaként kezdte, majd Elfriede Obrowsky professzornál tanult Bécsben. 1995-ben a wiesbadeni Staatstheater társulatához csatlakozott. 1997 és 2000 között a düsseldorfi Deutsche Oper am Rhein tagja volt. 2007 óta tagja a Bécsi Volksoper társulatának.…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Operaénekes, tenor.

Az osztrák tenor, Jörg Schneider Welsben született. Zenei tanulmányait a Winer Sängerknaben tagjaként kezdte, majd Elfriede Obrowsky professzornál tanult Bécsben. 1995-ben a wiesbadeni Staatstheater társulatához csatlakozott. 1997 és 2000 között a düsseldorfi Deutsche Oper am Rhein tagja volt. 2007 óta tagja a Bécsi Volksoper társulatának.

Számos jelentős operaházba hívják Olaszországba, Németországba, Tokióba és Hong Kongba. A közelmúltban Zubin Mehta vezényletével lépett fel a barcelonai Maggio Musicale Fiorentinoban.A koncertszínpadok vendégeként szerepelt a Royal Albert Hallban, a Carnegie Hallban,a Bécsi Musikvereinban, a Bécsi Konzerthausban, a linzi Brucknerhausban, a dreazdai Filharmonóniában , a Radio France-ban valamint az amszertdami Concertgebowban.

Bertrand de Billy és a Nemzeti Filharmonikusok / BTF

Bertrand de Billy és a Nemzeti Filharmonikusok / BTF

Müpa
  • tenor

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!