művész


Ékes Georgina

Ékes Georgina

Balettmester, táncos.

"Háromévesen Keveházi Gábor iskolájában kezdtm balett tanulmányaimat. 1992-ben, tízévesen vettek fel az Állami Balett Intézetbe (a mai Magyar Táncművészeti Főiskola). A főiskola elvégzése után, 2001-től a Győri Balett, majd 2004-től a Nemzeti Balett táncművésze lettem. Ez idő alatt klasszikusbalett-pedagógusi diplomát szereztem…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Balettmester, táncos.

"Háromévesen Keveházi Gábor iskolájában kezdtm balett tanulmányaimat. 1992-ben, tízévesen vettek fel az Állami Balett Intézetbe (a mai Magyar Táncművészeti Főiskola). A főiskola elvégzése után, 2001-től a Győri Balett, majd 2004-től a Nemzeti Balett táncművésze lettem. Ez idő alatt klasszikusbalett-pedagógusi diplomát szereztem a  Magyar Táncművészeti Főiskola Klasszikusbalett-pedagógus szakán, és 2004 óta szinte minden korosztályt tanítok. A Magyar Táncművészeti Főiskola felkérésére Klasszikus balett szakon évfolyamvezető balettmesteri állást töltök be 2013 szeptemberétől!A felnőttoktatás mellett hangsúlyt kapott az életemben az óvodás korosztály képzése, amire saját metodikát fejlesztettem ki.

Időközben megalapítottam két magániskolámat, a Studiót és a K.A.D. elnevezésű ovis balettképzést. Ezek egyesüléséből jött létre a Balett Akadémia Budapest."

Kortárs táncest- Orian Michaeli és az NG Dance Project

Kortárs táncest- Orian Michaeli és az NG Dance Project

Zsidó Kulturális Fesztivál
  • Színész
Kulcsár Noémi Tellabor: KERT

Kulcsár Noémi Tellabor: KERT

MU Színház
  • Táncművész

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!