művész


Corinna Crome

Corinna Crome

Corinna Crome a Salzburgi Mozarteumban tanult díszlet- és jelmeztervezést, majd a Bajor Állami Színházban működött asszisztensként. Később többek között dolgozott Wilfried Minks mellett (Oidipusz, Making of B-Movie, Bajor Állami Színház; St. Pauli Saga, Schauspielhaus Hamburg), Philip Tiedemann-nal (Kaspar, Burgtheater; A tudatlan és az őrült, Berliner Ensemble) és Michael Simonnal (Bildbeschreibung,…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Corinna Crome a Salzburgi Mozarteumban tanult díszlet- és jelmeztervezést, majd a Bajor Állami Színházban működött asszisztensként. Később többek között dolgozott Wilfried Minks mellett (Oidipusz, Making of B-Movie, Bajor Állami Színház; St. Pauli Saga, Schauspielhaus Hamburg), Philip Tiedemann-nal (Kaspar, Burgtheater; A tudatlan és az őrült, Berliner Ensemble) és Michael Simonnal (Bildbeschreibung, Weimari Művészeti Fesztivál).

A Bajor Állami Színházban díszletet tervezett Az árnyékvonal című előadáshoz, ugyanott a Manhattani Jóisten című darab, a hamburgi Altona Színházban pedig az Amphytrion díszlet- és jelmeztervezője volt. Jelmeztervezőként vett részt az eisenstadti Haydn Fesztivál keretében az Aki hűtlen, pórul jár című opera színpadra állításában, valamint az Erfurti Opera Ruszalka-produkciójában.
Richard Wagner: A Rajna kincse

Richard Wagner: A Rajna kincse

Müpa
  • Bábtervező
Richard Wagner: Az istenek alkonya

Richard Wagner: Az istenek alkonya

Müpa
  • Bábtervező
Richard Wagner: Siegfried

Richard Wagner: Siegfried

Müpa
  • Bábtervező

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!