művész


Moritz CAFFIER

Moritz CAFFIER

Karmester.

A berlini születésű Moritz Caffier elsőként a lipcsei St Thomas Fiúkórus tagjaként részesült zenei oktatásban. Az éneklés mellett zongorázni is tanult, első karmester-asszisztensi tapasztalatait Georg Christoph Biller mellett szerezte. 2000 és 2006 között a lipcsei Felix Mendelssohn Bartholdy Zeneművészeti Főiskolán tanult, Christian Kluttig tanítványaként, ezt követően pedig…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Karmester.

A berlini születésű Moritz Caffier elsőként a lipcsei St Thomas Fiúkórus tagjaként részesült zenei oktatásban. Az éneklés mellett zongorázni is tanult, első karmester-asszisztensi tapasztalatait Georg Christoph Biller mellett szerezte. 2000 és 2006 között a lipcsei Felix Mendelssohn Bartholdy Zeneművészeti Főiskolán tanult, Christian Kluttig tanítványaként, ezt követően pedig a milánói Giuseppe Verdi Konzervatóriumban, olyan kitűnő tanárok irányításával, mint Kurt Masur, Sir Colin Davies és Fabio Luisi.

Moritz Caffier számos koncert és opera-produkció karmestere volt Németországban és Lengyelországban, de zongoristaként kamarazenével és kísérettel is foglalkozik. 2000-ben elnyerte a Lipcsei Richard Wagner Társaság Bayreuth-ösztöndíját. 2006-tól a svájci Biel és Solothurn színházak karmestere, vezényelte többek között a Trubadúrt, a Macbethet, a Lammermoor-i Luciát, az Alvajárót, az Otellót, a Varázsfuvolát, a Cosí fan tutte-t, a Tankrédet és az Olasz nő Algírbant. Repertoárjában az olyan barokk darabok, mint Lully Amadis-a és Zimmermann kortárs Weiße Rose-a egyaránt megtalálhatók. A múlt évadban vezényletével került színre Händel Ezio-jának svájci premierje.
Joseph Myslivecek: Antigona

Joseph Myslivecek: Antigona

Szegedi Nemzeti Színház
  • Karmester

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!