művész


Beata Redo-Dobber
2

Beata Redo-Dobber

Díszlet és jelmeztervező.

A krakkói Színművészeti Főiskola színművész szakán diplomázott. 1985-95 között a krakkói Stary Színház művésze volt. Több alkalommal szerepelt külföldön is. Németországban több mint 300 előadásban játszott. Többek között a Nürnbergi Operával is dolgozott együtt (Kristian Thielemann igazgatósága alatt), megtapasztalva a rendezővé válás minden egyes…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Díszlet és jelmeztervező.

A krakkói Színművészeti Főiskola színművész szakán diplomázott. 1985-95 között a krakkói Stary Színház művésze volt. Több alkalommal szerepelt külföldön is. Németországban több mint 300 előadásban játszott. Többek között a Nürnbergi Operával is dolgozott együtt (Kristian Thielemann igazgatósága alatt), megtapasztalva a rendezővé válás minden egyes szakmai lépcsőfokát: gyakornokból hamarosan rendező lett; többek között Gian-Carlo Menotti Telefon és a Vénlány és a tolvaj c. darabját is ő rendezte.

Beata Olga Redo-Dobber 1995-ben csatlakozott a varsói Lengyel Nemzeti Operához. Számos alkalommal vett részt olyan rendezők produkcióiban, mint Lech Majewski, Andrzej Żuławski, Gilbert Deflo, Achim Freyer, Krzysztof Warlikowski, David Pountney és Mariusz Treliński, valamint Harry Kupfer, akivel együtt állították színpadra Krzysztof Penderecki Diabły z Loudun című darabját a drezdai Semperoper-ben. Nevéhez köthető a Wielki Színházban és a varsói Sala Kongresowa-ban bemutatott gála koncertek megrendezése is.

Viktor Ullmann:  Atlantisz császára

Viktor Ullmann: Atlantisz császára

Szegedi Nemzeti Színház
  • Rendező

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!