művész


Baktay Zelka
2

Baktay Zelka

Párkapcsolati terapeuta.

Immár másfél évtizede folytatunk párkapcsolati terápiát. Egyik fő törekvésünk, hogy segítsünk a pároknak különálló, egyéni identitásukat egy közös identitásban egyesíteni, vagyis az én-től és a te-től eljutni a mi-hez. Módszerek sorát dolgoztuk ki, amelyek a különféle párkapcsolati ciklusokban az éppen háttérbe szoruló dimenzió erősítésére szolgálnak.…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Párkapcsolati terapeuta.

Immár másfél évtizede folytatunk párkapcsolati terápiát. Egyik fő törekvésünk, hogy segítsünk a pároknak különálló, egyéni identitásukat egy közös identitásban egyesíteni, vagyis az én-től és a te-től eljutni a mi-hez. Módszerek sorát dolgoztuk ki, amelyek a különféle párkapcsolati ciklusokban az éppen háttérbe szoruló dimenzió erősítésére szolgálnak.

Az utóbbi években a szülőkkel és gyermekeikkel folytatott terápiás munka mellett négy-öt család együttes részvételével szinergikus kölcsönhatást létrehozó tréningeket vezetünk. A kapcsolatgazdagítás általunk kidolgozott módszere oldja a terápia okozta fölösleges stresszhelyzetet. A kapcsolatgazdagításon résztvevő családok új körülmények között együttműködve, egymás élményei által ösztönözve könnyebben ráéreznek arra, hogy belső konfliktusaik valójában körülményeikből vezethetők le, és egy új élethelyzet kialakításával legnagyobb részt feloldhatók.

Szerelmes Duett Nap

Szerelmes Duett Nap

Broadway Ticket Hungary Kft..
  • Párkapcsolati terapeuta

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!