művész


Alegre Correa

Alegre Correa

Alegre Correa, a kiváló gitáros, énekes ütőhangszeres és zeneszerző Brazíliában született, az 1990-es évektől Bécsben él, ahol 2003-ban megkapta a” Hans Koller díjat”, ami Ausztriában az „Év zenésze” címet jelenti. Korábban, hazájában két ízben is neki ítélték a hangszeres zenei kategória első díját – 1998-ban „Fampop” Sau Paulo, és…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Alegre Correa, a kiváló gitáros, énekes ütőhangszeres és zeneszerző Brazíliában született, az 1990-es évektől Bécsben él, ahol 2003-ban megkapta a” Hans Koller díjat”, ami Ausztriában az „Év zenésze” címet jelenti. Korábban, hazájában két ízben is neki ítélték a hangszeres zenei kategória első díját – 1998-ban „Fampop” Sau Paulo, és 1992-ben a „Musicanto-Festival” Rio Grande do Soul.

Alegre Correa a világ számos jazz fesztiválján lépett fel különböző együttesekkel, 2005-től 2007 szeptemberéig, Joe Zawinul haláláig, állandó tagja volt a mai modern jazz egyik legnépszerűbb formációjának, a „The Joe Zawinul Syndicate”-nek, illetve napjainkban a Zawinul életművét folytató The Syndicate-nek.

GONDOLATOK Alegre Correa - Horváth Kornél Duó koncertje / Vendég: Dés László

GONDOLATOK Alegre Correa - Horváth Kornél Duó koncertje / Vendég: Dés László

Általános
  • gitár, ének, ütőhangszerek

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!